Bohinj wedding photographer

Nastasija and Luke.jpg

SI

Kdo pravi, da deževne poroke ne morejo biti čudovite? Midva jih prav obožujeva, saj naredijo vzdušje še bolj romantično.

Nastasija in Luke živita v Londonu, njuni svatje pa so v Slovenijo prispeli iz vseh koncev sveta. Slovenijo sta izbrala, ker je nevesta Nastasija tu odraščala, Bohinj pa ker obožujeta naravo.

Dež naju je spremljal že vso pot do Bohinja in upala sva, da preneha vsaj toliko, da bomo lahko zunaj na vrtu imeli obred. In res se je! Obred in fotografiranje smo še izpeljali zunaj, potem pa je lilo kot iz škafa vse do naslednjega jutra.

Vreme pa nikakor ni vplivalo na čudovito vzdušje in ambient, ki sta ga pripravila Nastasija in Luke. Prelep dan v super družbi.

Nastasija in Luke, hvala da sva lahko bila vajina poročna fotografa v Bohinju!

ENG

Who says that rainy weddings aren’t beautiful? We love them, since the mood is even more romantic.

Nastasija and Luke call London their home, but their guests flew in to Slovenia from all over the globe. They chose Slovenia as their wedding destination because Nastasija grew up here and Lake Bohinj because they love nature.

Rain accompanied us while we were driving to Bohinj and we hoped that it’ll stop just in time to have the garden ceremony outside and it did. We had the ceremony outside and even managed to drive to the lake and have the photoshoot there. As soon as we were finishing up it stated raining cats and dogs and it poured till the next morning.

But the rain couldn’t put a damper on the amazing mood! What a stunning day in awesome company!

Nastasija and Luke, we loved being your wedding photographers in Bohinj! Thank you!

Comment