Hotel Radin Radenci - poročni fotograf

 

Živjo, golobčka!

 

Čestitke za vajino zaroko! Se poročita v hotelu Radin Radenci in še iščeta poročnega fotografa? Dokumentirava pristne zgodbe in z veseljem bova del vajinega posebnega dne v hotelu Radin Radenci.

 

Sva Nika in Grega, poročna fotografa. Obožujeva potovanja in uživava ob odkrivanju vseh skritih in malo manj skritih kotičkov naše prelepe dežele. Dobrodošla v najinem malem kotičku, kjer lahko izvesta vse o nama in najinem delu. Vzemita si trenutek in preglejta najine ZGODBE. ki jih usvariva na poročni dan.

"Poroka ni fotografiranje. Je zgodba. Zgodba o dveh zaljubljencih. In zgodba o tem, kako se njuna ljubezen združi v eno."»Najino delo ima toliko čudovitih plati, a zdaleč najboljše je, ko naju pari spustijo blizu. V njun mali svet, kjer je lahko vsak točno takšen, kot je. Kjer ljubijo, čutijo, obstajajo – brez zadržkov in omejitev. Nič ni lepšega, kot biti del zgodbe nekoga, jim podariti spomine in trenutke, ki minejo tako neizbežno hitro.«

Preberite več o nama.

 

"Želiva, da vaju najino delo navdihne in da skozi fotografije začutite pristna in neokrnjena čustva, ki jih ujameva. Vajina ljubezen je tudi najina ljubezen. Želiva vaju spoznati."

 

Posebne ljubezenske zgodbe kar kličejo po posebnih lokacijah in poroka v hotelu Radin Radenci je preprosto čudovita.

 

Če se je vaju najino delo dotaknilo in mislita, da sva midva prava za dokumentiranje vajinega posebnega dne v hotelu Radin Radenci, naju kontaktirajta. Z veseljem vama posredujeva najino ponudbo ter odgovoriva na vsa možna vprašanja. Upava, da se naše poti prekrižajo in na njih pustimo svoje odtise.